Benefiční koncert dobré vůle06/11/08 / Zprávy

Advokátní kancelář Kocián Šolc Balaštík organizuje letos již počtrnácté Benefiční koncert pro Výbor dobré vůle – Nadaci Olgy Havlové. Koncert se uskuteční v neděli 23. listopadu 2008 od 19:00 hod v kostele sv. Šimona a Judy na Starém Městě v Praze.

Koncert se ponese v duchu skladeb českých hudebních mistrů od šestnáctého století až po současnost, které přednesou Epoque Quartet a Bambini di Praga. Jako sólistka večera vystoupí nejznámější česká klarinetistka Ludmila Peterková, na jejímž programu bude kvintet pro klarinet a smyčcové kvarteto A dur W. A. Mozarta. 

Finanční prostředky, které budou při příležitosti Benefičního koncertu shromážděny, Výbor dobré vůle použije dle rozhodnutí dárce či sponzora na podporu dlouhodobých projektů Výboru dobré vůle Nová rodina a Senior, zaměřujících se na pomoc v oblasti náhradní rodinné péče, resp. na pomoc nejstarší generaci s cílem zajištění důstojného stáří u nemohoucích občanů. 

Advokátní kancelář Kocián Šolc Balaštík byla v letošním roce oceněna Nadací VIA na poli firemní filantropie a obdržela Cenu VIA Bona za dlouhodobé partnerství, za dlouholetou podporu Výboru dobré vůle – Nadace Olgy Havlové prostřednictvím organizování adventních benefičních koncertů. KŠB tyto koncerty organizuje od roku 1995, a to za významné podpory dárců z řad klientů a přátel KŠB.

V případě zájmu o další informace k Benefičnímu koncertu kontaktujte, prosím, Josefa Kurčinu, jkurcina@ksb.cz.