KŠB slaví nebývalý úspěch v žebříčku Chambers Europe 202414/03/24 / Zprávy

Naše neutuchající snaha se stále zlepšovat se zúročuje. S hrdostí oznamujeme náš dosud nejvýznamnější úspěch v žebříčku Chambers Europe vydávaném agenturou Chambers & Partners. Potvrdili jsme nejen silnou pozici, ale dokonce jsme své postavení ještě vylepšili. V letošním roce získala KŠB vynikající hodnocení v rekordních 11 kategoriích a 11 individuálních hodnocení, což představuje historicky nejlepší výsledek naší kanceláře, korunovaný prestižní nominací na ocenění Chambers Europe Awards 2024. Jsme obzvláště hrdí na nově dosažené umístění v oblastech duševního vlastnictví a nemovitostí.

Rádi bychom poděkovali našim klientům za jejich vytrvalou podporu a pozitivní zpětnou vazbu, která nám pomohla získat uznání v následujících kategoriích:

  • Bankovnictví
  • Compliance
  • Daně
  • Energetické právo 
  • M&A a korporátní právo
  • Kapitálové trhy
  • Pracovní právo
  • Právo duševního vlastnictví (nový ranking)
  • Právo nemovitostí (nový ranking)
  • Soutěžní právo
  • Soudní spory

V oblasti soudních sporů a soutěžního práva si Pavel Dejl nadále udržuje pověst jednoho z předních odborníků v České republice. Klienti ho jej doporučují se slovy: "He is very smart and lives through litigation with a lot of experience. He has a brilliant mind."

Daňový tým KŠB potvrzuje své bezkonkurenční postavení v oblasti daňového poradenství. Klienti oceňují Helenu Navrátilovou pro "amazing knowledge ". Jan Černohouz po svém loňském první zařazení do žebříčku letos postoupil z kategorie Band 3 do Band 2, čímž potvrdil své nasazení a odborné znalosti, které přispěly k vynikajícím výsledkům našeho daňového týmu.

Chambers & Partners již dlouhá léta oceňuje tým Corporate/M&A a doporučuje Dagmar Dubeckou pro její odbornost „in a broad array of matters, including squeeze-outs, sales and acquisitions as well as cooperation agreements“, a Martina Šolcefor his breadth of expertise in handling complex and often cross-border acquisitions across the hospitality and mobility solutions sectors“.

V oblasti energetického práva klienti doporučují partnery Václava Rovenského a Tomáše Sequense pro jejich odborné znalosti, obchodní prozíravost a schopnost poskytovat řešení na míru byznysovým potřebám klientů.

V oblasti bankovnictví a financí je Martin Krejčí vyzdvihován za "ability to explain complex things and get parties to agree on a solution if possible. He is also able to pick what is crucial to his client and focus on defending his clients' position in these domains."

V oblasti kapitálových trhů byl Vlastimil Pihera oceněn jako "professional with a strong, client-centric approach."

Michal Hanuš je již třetím rokem doporučován v oblasti pracovního práva.

V oblasti nemovitostí je poprvé zařazen do ročenky Jiří Horník, jehož odborné znalosti a přínos v této kategorii si dlouhodobě zaslouží uznání.

Rádi bychom vyjádřili našim klientům vděk za trvalou důvěru, dlouholetou spolupráci a ocenění tvrdé práce a obětavosti našeho týmu. Umístění v žebříčku Chambers & Partners 2024 je důkazem neochvějného odhodlání KŠB dosahovat špičkové právní úrovně.