Benefiční koncert pro Výbor dobré vůle – Nadaci Olgy Havlové19/11/07 / Zprávy

Advokátní kancelář Kocián Šolc Balaštík organizuje tradiční Benefiční koncert pro Výbor dobré vůle – Nadaci Olgy Havlové. Letos již třináctý ročník koncertu se bude konat v neděli 25. listopadu 2007 od 19:00 hodin v koncertní síni kostela sv. Šimona a Judy na Starém Městě v Praze.

Na programu jsou mj. písně italských barokních skladatelů a W. A. Mozarta v  podání Pražské komorní filharmonie a Bambini di Praga, sólistou večera bude violoncellista Jiří Bárta, který přednese Koncert D dur pro violoncello a orchestr J. Haydna.

Finanční prostředky, které byly díky dosavadním dvanácti uskutečněným koncertům vybrány, používá Výbor dobré vůle na podporu svých dlouhodobých projektů Nová rodina a Senior, jejichž cílem je snížit počet dětí v ústavní výchově a rozvinout koncept pěstounské péče, resp. podpořit občanská sdružení a charitativní instituce vytvářející nabídku aktivního způsobu života nejstarší generace a možností lidsky důstojného prožívání stáří těch spoluobčanů, kteří se již sami o sebe postarat nemohou.