KŠB opět úspěšná v hodnocení Chambers & Partners17/03/23 / Zprávy

V aktuálně zveřejněné ročence „Chambers Europe 2023“ jsou KŠB a její zástupci doporučování v devíti oblastech. Ročenka je výsledkem analýzy řady kritérií, přičemž největší váhu mají zkušenosti a názory samotných klientů.

Proto bychom zejména jim chtěli poděkovat za pozitivní ohlasy na naši práci, díky kterým jsme se umístili v kategoriích:

  • Bankovnictví
  • Compliance
  • Daňové poradenství
  • Energetické právo
  • M&A a korporátní právo
  • Kapitálové trhy
  • Pracovní právo
  • Právo hospodářské a nekalé soutěže
  • Soudní spory

Pavel Dejl je již tradičně hodnocen jako jeden z předních odborníků v České republice v oblasti soudních sporů a také práva hospodářské a nekalé soutěže, přičemž klienti jej doporučují se slovy „He is highly intelligent and that is something that you immediately recognise when you talk to him.“

I letos je jako bezkonkurenční oceňován daňový tým KŠB s Helenou Navrátilovou jako klíčovou odbornicí na daňové poradenství („She has an amazing knowledge and client approach.“). Nově se v oblasti daní do ročenky zařadil i další zástupce daňového týmu KŠB, counsel Jan Černohouz („Jan Černohouz joins the rankings this year, demonstrating considerable experience.“).

V kategorii korporátního práva/fúzí a akvizic ročenka vyzdvihuje vysoce zkušený tým vedený Dagmar Dubeckou („She is good at everything you may need in the Czech Republic.“) a Martinem Šolcem („He is really amazing in negotiations. If you have to settle something or come to an agreement of compromise and bring him with you, you have a very good chance to make a good deal.").

V oblasti bankovnictví je uznávaný Martin Krejčí jehož klienti oceňují pro jeho „responsiveness, understanding of the business and practicality“, v kategorii kapitálových trhů pak Vlastimil Pihera („Vlastimil is very straightforward, hard-working and cooperative. He is business-oriented and curious about finding a right way out from a problem.“).

V oblasti energetiky klienti doporučují partnery Václava Rovenského („He is very skilled in energy law and a lawyer who gets things done and always seeks a commercially feasible solutions.“) a Tomáše Sequense („He is a superb lawyer with a human approach to client relations and he has an acute commercial understanding of the impact of regulations.“).

Již podruhé byl do ročenky zařazen i advokát Michal Hanuš specializující se na pracovní právo.

Všem našim kolegům gratulujeme k tomuto umístění, jež je výsledkem jejich dlouholeté výjimečné práce v daných specializacích.