KŠB úspěšná v ročence Chambers Global Guide 202416/02/24 / Zprávy

V aktuálně zveřejněné ročence „Chambers Global Guide 2024“ vydávané Chambers & Partners jsou KŠB a její zástupci doporučováni ve všech ze čtyř hodnocených kategorií a sice:

  • Bankovnictví
  • M&A a korporátní právo
  • Kapitálové trhy
  • Soudní spory

Pavel Dejl je již tradičně hodnocen jako jeden z předních odborníků v České republice v oblasti soudních sporů, přičemž klienti jej doporučují se slovy „He is a very experienced lawyer with a strong business approach and the ability to combine a legal and a commercial approach.“

V kategorii korporátního práva/fúzí a akvizic ročenka vyzdvihuje vysoce zkušený tým vedený Dagmar Dubeckou („Dagmar Dubecká is well placed to handle a broad array of matters, including squeeze-outs, sales and acquisitions as well as cooperation agreements.“) a Martinem Šolcem („Founding partner Martin Šolc is appreciated for his breadth of expertise in handling complex and often cross-border acquisitions across the hospitality and mobility solutions sectors.“).

V oblasti bankovnictví je uznávaný Martin Krejčí, jehož klienti oceňují slovy „He is able to pick what is crucial to his client and focus on defending his clients' position in these domains“, v kategorii kapitálových trhů pak Vlastimil Pihera („Vlastimil is able to bring innovative and pragmatic, yet legally sound solutions in many fields.“).

Ročenka je výsledkem analýzy řady kritérií, přičemž největší váhu mají zkušenosti a názory samotných klientů. Proto bychom zejména jim chtěli poděkovat za pozitivní ohlasy na naši práci. Všem našim kolegům gratulujeme k tomuto umístění, jež je výsledkem jejich dlouholeté výjimečné práce v daných specializacích.