Lidé KŠB v médiích18/11/14 / Zprávy

Týdeník Ekonom, jeho speciální příloha Příběhy úspěchu, stejně jako deník Lidové noviny přinesly v nedávné době rozhovory nebo profily partnera KŠB Martina Šolce a advokáta KŠB Jana Lasáka.

Martin Šolc v interview pro Lidové noviny hovořil nejen o svých aktivitách v rámci Mezinárodní advokátní komory (IBA), kde byl nedávno zvolen coby první zástupce střední a východní Evropy v historii do funkce viceprezidenta. Zamýšlel se ale i nad stavem české advokacie, případně nad hodnotami, na nichž advokátní kancelář KŠB stojí.

Cestu Martina Šolce k profesi advokáta, která mimo jiné vedla přes roznášku novin, zase popsala speciální příloha týdeníku Ekonom s názvem Příběhy úspěchu. Martin Šolc v ní mimo jiné mluví o porevolučních počátcích advokátní kanceláře KŠB, o své motivaci, stejně jako o své lásce k divadlu.

Advokát KŠB Jan Lasák, který je hlavním autorem nového komentáře k zákonu o obchodních korporacích, pak v rozhovoru pro týdeník Ekonom vysvětlil, jaké jsou jeho první zkušenosti s fungováním tohoto zákona v praxi, například pokud jde o tzv. souběh funkcí statutárních orgánů.

Všechny texty si můžete přečíst v těchto odkazech.

Martin Šolc pro Lidové noviny

Martin Šolc pro Ekonom - Příběhy úspěchu

Jan Lasák pro Ekonom