Asistence při miliardovém refinancování skupiny FIDUROCK15/12/23 / Zprávy

Tým KŠB složený z Josefa Kříže a Vlastimila Pihery poskytoval rozsáhlé právní poradenství při refinancování skupiny FIDUROCK, kdy hodnota takto získaného financování může dosáhnout až miliardy korun.

Skupina FIDUROCK působí v oblasti developmentu, akvizic a provozu retailových parků v České republice a Slovenské republice. Skupina buduje portfolio retailových parků a developerských projektů s celkovou hodnotou nemovitostí přesahující 3,1 miliard korun. K dnešnímu dni její portfolio zahrnuje 11 retailových parků s pronajímatelnou plochou přes 115 000 m2, které vlastní a pronajímá. Dva další projekty jsou aktuálně ve stádiu developmentu. Pro správu portfolia nemovitostí využívá FIDUROCK služeb významných mezinárodních realitních společností a zkušených poradců, díky kterým zvyšuje hodnotu nabývaných projektů. FIDUROCK kromě nemovitostí provozuje unikátní audio & cinema showroom VOIX v centru Prahy a také vinařství s dlouholetou tradicí Zlati Grič , které se nachází na Slovinsku, v oceňované vinařské oblasti.

Refinancování probíhalo v úzké spolupráci s J&T Bankou, která zajišťuje mimo jiné kotaci na pražské burze. Získané prostředky bude využity kromě refinancování stávajícího financování na akvizice nových projektů splňující přísná kritéria skupiny.

Bližší informace naleznete zde.