KŠB opět v nominaci na Chambers Europe Awards05/02/24 / Zprávy

S potěšením oznamujeme, že jsme opět získali prestižní nominaci na ocenění Chambers Europe Awards 2024, které se uděluje za mimořádné úspěchy v advokacii. Tímto se vracíme do užšího výběru na Czech Law Firm of the Year a jsme hrdí zejména na to, že mezi nominovanými jsme jedinou ryze českou advokátní kanceláří.

Nominace je důkazem výjimečné práce všech našich kolegů a především neocenitelné podpory a spokojenosti našich klientů. Právě díky jejich zpětné vazbě, důvěře a dlouholeté spolupráci jsme dosáhli tohoto uznání, které podtrhuje kolektivní nasazení a vynikající výsledky naší kanceláře.

Chambers Europe Awards oceňuje přední advokátní kanceláře v klíčových jurisdikcích a odráží úspěchy za posledních 12 měsíců, včetně výjimečných pracovních výsledků, strategického růstu a kvality klientského servisu. Ocenění vyzdvihuje úsilí domácích i mezinárodních advokátních kanceláří a vychází z výzkumu provedeného pro aktuální vydání Chambers Europe Guide.

Náš úspěch by nebyl možný bez podpory našich klientů. Rádi bychom jim tímto vyjádřili poděkování za trvalou důvěru. Ujišťujeme vás, že i nadále pokračovat budeme ve své snaze o poskytování právních služeb na nejvyšší úrovni.

Slavnostní vyhlášení vítězů proběhne 25. dubna v Paříži. Děkujeme vám všem, že jste nedílnou součástí našeho úspěchu.