27. Benefiční koncert pro Výbor dobré vůle - Nadaci Olgy Havlové13/10/22 / Zprávy

Adventní koncert dobré vůle, který již od roku 1995 organizuje advokátní kancelář Kocián Šolc Balaštík ve prospěch Výboru dobré vůle – Nadace Olgy Havlové, se letos uskuteční v neděli 4. prosince 2022 od 19.00 hod. tradičně v koncertní síni kostela sv. Šimona a Judy na Starém Městě v Praze.

Benefiční či adventní koncerty pro Výbor dobré vůle jsou již téměř 30 let slavnostní příležitostí pro setkání klientů a přátel spojená s krásnou hudbou a zpěvem a současně možností projevit solidaritu s lidmi potřebujícími naši pomoc.

I letos se můžete těšit na hudbu klasickou i vánoční, v repertoáru zazní například skladby Ola Gjeileho, Michaela McGlynna, Mortena Lauridsena či Philipa WJ Stopforda. Vystoupí Pražští symfonikové FOK, Brixiho akademický soubor a houslista Roman Patočka.

S každou vstupenkou v ceně 100 Kč k úhradě nákladů na koncert je spojen dar ve prospěch Výboru dobré vůle v částce 1.500 Kč. Kromě něj je možné smluvně zajistit prezentaci společnosti jako sponzora koncertu.

Pro objednání vstupenek či v případě zájmu uzavřít smlouvu o reklamě, resp. sponzorování koncertu se prosím obraťte e-mailem či telefonicky na paní Janu Šafářovou:

e-mail:  jsafarova@ksb.cz

tel. 224 103 341, 224 103 316

Budeme se těšit na společný předvánoční zážitek.

Kocián Šolc Balaštík, advokátní kancelář, s.r.o.