KŠB je exkluzivním přispěvatelem do CEE Legal Matter Comparative Legal Guide: Oil & Gas 2022 za Českou republiku.25/03/22 / Zprávy

CEE Legal Matters Comparative Legal Guide: Oil & Gas 2022 představuje nejdůležitější právní informace týkající se odvětví ropy a plynu, strukturované praktickým způsobem, který umožňuje jak zaměření na jednu jurisdikci, tak i vzájemné srovnání právních přístupů v různých jurisdikcích. Spoluautory kapitoly o České republice jsou Václav Rovenský a Tomáš Sequens, oba partneři KŠB, a Lucie Patková, bývalá advokátka KŠB.

"It was an absolute delight to work together with the KŠB professionals on the Czech Republic chapter for this report," komentoval vedoucí redaktor CEE Legal Matters Radu Cotarcea. "In light of the current context, with growing attention paid to issues of security and independence of supply, a close look at the sector is all the more critical and we're thankful for the KŠB team for taking the time to share their insights into the sector."

"Rádi jsme využili příležitosti přispět do srovnávacího průvodce a objasnit specifika zákonů a předpisů v oblasti ropy a plynu v České republice," dodávají Václav Rovenský a Tomáš Sequens.

Celý průvodce je k dispozici zde v elektronické podobě a zde ve formátu pdf.