26. Benefiční koncert pro Výbor dobré vůle - Nadaci Olgy Havlové14/09/21 / Zprávy

Benefiční koncert dobré vůle, který již od roku 1995 organizuje advokátní kancelář Kocián Šolc Balaštík ve prospěch Výboru dobré vůle - Nadace Olgy Havlové, se letos uskuteční v neděli 21. listopadu 2021 od 19.00 hod. tradičně v koncertní síni kostela sv. Šimona a Judy na Starém Městě v Praze.

Benefiční či adventní koncerty pro Výbor dobré vůle jsou již téměř tři desetiletí slavnostní příležitostí pro naše setkání spojená s krásnou hudbou a zpěvem a současně možností k projevu solidarity s lidmi, kteří potřebují naši pomoc (čistý výnos z dosavadních koncertů přesáhl částku 24 milionů korun).

Výnos z koncertu, dary a sponzorské příspěvky, budou jako doposud sloužit k financování nadmíru potřebných projektů nadace.

Letošní koncert bude ozvláštněn vystoupením smyčcového sextetu pod vedením Romana Patočky se skladbou P.  I. Čajkovského Souvenir de Florence a smíšeného pěveckého sboru GAUDIUM PRAHA.

S každou vstupenkou na koncert v ceně 100 Kč k úhradě nákladů na koncert je spojen dar ve prospěch Výboru dobré vůle v částce 1.500 Kč. Kromě něj je možné smluvně zajistit prezentaci společnosti jako sponzora koncertu.

K objednání vstupenek či v případě zájmu uzavřít smlouvu o sponzorském daru se prosím obraťte e-mailem či telefonicky na paní Janu Šafářovou:

Budeme rádi, pokud se spolu s námi koncertu zúčastníte.

Kocián Šolc Balaštík, advokátní kancelář, s.r.o.