Asistence skupině ARETE při rozšíření logistického parku v Rokycanech14/02/23 / Zprávy

Tým KŠB (Jiří Horník, Jakub Porod, Zuzana Slabá) poskytl poradenství dlouholetému klientovi KŠB, skupině ARETE, při akvizici pozemků pro rozšíření logistického parku v Rokycanech. Nové pozemky budou sloužit k výstavbě moderní haly v rámci průmyslového parku ARETE Park Rokycany 2. Investice dosáhne částky 40 milionů eur. Areál nabídne téměř 30 000 metrů čtverečních moderních skladovacích a kancelářských ploch. Projekt bude zároveň zohledňovat ESG standardy s ohledem na strategii skupiny ARETE. Dlouhodobým nájemcem bude skupina Duvenbeck, která je mezinárodním poskytovatelem komplexních logistických služeb

Investiční nemovitostní skupina ARETE se zaměřuje na investice do nemovitostí v regionu střední a východní Evropy prostřednictvím regulovaných investičních fondů. Skladový komplex v Rokycanech přibyde do portfolia 3. investičního fondu ARETE INDUSTRIAL, zaměřeného na investice do výrobních a logistických nemovitostí.

Naše služby zahrnovaly nejen asistenci při akvizici pozemků a due diligence, ale i vyjednání nájemní smlouvy se společností Duvenbeck.

Další informace naleznete v tiskové zprávě klienta