Poradenství investiční společnosti Clayton, Dubilier & Rice27/05/22 / Zprávy

Tým KŠB (Martin Šolc, Jakub Porod, Ota Mach a Klára Dvorská) poskytli právní poradenství Clayton, Dubilier & Rice, jedné z nejstarších soukromých investičních společností na světě a jejímu hlavnímu právnímu poradci Debevoise & Plimpton.

Klientovi jsme asistovali v souvislosti s českými aspekty akvizice Vialto Partners, dříve působící v rámci PriceWaterhouseCoopers jako obchodní jednotka zabývající se poskytováním služeb v oblasti Global Mobility.

Clayton, Dubilier & Rice vznikl v roce 1978 a od svého založení investovala do více než 100 společností s celkovou hodnotou transakcí přesahující 175 miliard dolarů. CDR má kanceláře v New Yorku a Londýně a zaměřuje se na příležitosti v Severní Americe, západní Evropě a Asii v široké škále odvětví včetně spotřebního/maloobchodního, zdravotnického, průmyslového a služeb.

Vialto Partners je předním poskytovatelem řešení podporujících globální mobilitu pracovní síly, včetně imigračních a daňových služeb a technologií. Akvizice ze strany CDR umožní Vialto Partners urychlit investice do svého rozvoje a stát se předním nezávislým poskytovatelem těchto služeb.

Naše asistence zahrnovala kromě transakčního poradenství i poradenství korporační, asistenci při registraci klienta u Komory daňových poradců ČR jako daňově poradenské společnosti či pracovněprávní otázky.

Více informací v tiskové zprávě klienta zde.