Asistence přednímu developerovi VGP21/02/22 / Zprávy

Tým KŠB (zejména partner Jiří Horník a advokát Richard Hamran) dlouhodobě poskytuje právní poradenství skupině VGP, přednímu developerovi a vlastníku logistických nemovitostí, především při koupi, prodeji, provozu a pronájmu skladových, výrobních a kancelářských budov.

„Naše spolupráce s KŠB trvá již od roku 2006. Těší nás, že s pomocí týmu KŠB úspěšně rozvíjíme naše projekty v celém regionu CEE.“ říká Tomas Van Geet, obchodní manažer VGP.

V roce 2021 jsme skupině VGP asistovali ve vyjednávání nájemních smluv v celkové výměře téměř 180.000 m2 v České republice a přes 141.000 m2 v zahraničí (Slovensko, Maďarsko, Lotyšsko). Mezi nájemce patří například společnosti OKAY, Ardon Safety, DACHSER Czech Republic, DHL Express či Drylock Technologies.

Nyní jsme VGP asistovali při vyjednávání nájemní smlouvy se společností Continental, která si pronajala 57.000 m2 v nově vzniklém logistickém parku VGP Park Bratislava. Park samotný nabízí možnost pronájmu 260.000 m2 semi-industriálních a logistických nemovitostí na celkové rozloze 58 hektarů.