IFLR zařadila Dagmar Dubeckou na mezi Women Leaders 202124/05/21 / Zprávy

Britská ratingová agentura IFLR1000 sestavující každoročně mezinárodní srovnávací žebříčky advokátních kanceláří zařadila na letošní přehled Women Leaders 2021 partnerku KŠB Dagmar Dubeckou.

Dagmar je mezi třemi zástupkyněmi České republiky v tomto prestižním seznamu jedinou advokátkou působící v ryze české advokátní kanceláři.

Pro Dagmar je to v tomto roce již několikátý úspěch, umístila se totiž i v tradičním žebříčku TOP ženy Česka vyhlašovaným vydavatelstvím Economia, společně se Sylvií Sobolovou se pak zařadila mezi přední představitelky českého a slovenského práva v žebříčku Top 100 žen česko-slovenského právního byznysu, unikátního, letos poprvé sestaveného žebříčku, jehož cílem je poukázat na klíčové segmenty advokátní praxe, které zastřešují vedoucí právničky či partnerky.

Dagmar Dubecká je pravidelně také oceňována i dalšími mezinárodními ratingovými agenturami Chambers & Partners, Legal500 nebo Who´s Who Legal za svou práci související s fúzemi a akvizicemi a právem obchodních korporací.