Petr Kasík novým řídícím partnerem KŠB03/02/21 / Zprávy

Novým řídícím partnerem advokátní kanceláře Kocián Šolc Balaštík se stal od 1. února 2021 Petr Kasík, který na této pozici vystřídal Dagmar Dubeckou.

„Nahradit Dagmar Dubeckou nebude rozhodně lehké. Věřím ale, že spolu s kolegy Pavlem Dejlem a Jiřím Horníkem, kteří jsou dalšími členy řídícího týmu KŠB, se nám to podaří.“ říká Petr Kasík.

Dagmar Dubecká, která stála v čele kanceláře od roku 2012, se bude nadále věnovat především své agendě v oblasti korporačního práva, fúzí a akvizic. „Jsem přesvědčena, že vedení kanceláře předávám do správných rukou. Zárukou jsou pro mne odborné schopnosti a lidské kvality Petra i jeho kolegů ve vedení.“ dodává Dagmar Dubecká.

Další personální změnou v KŠB je postup Iva Průši na pozici counsela. Ivo Průša působí v KŠB od roku 2018 a specializuje se na poradenství v oblasti bankovnictví a finančních služeb, cenných papírů a kapitálových trhů.

„Jmenování Iva na pozici counsel je potvrzením toho, jak si ho vážíme a jak je jeho práce pro KŠB významná.“ uvedl Petr Kasík.