Účast v panelové Debatě s Ženami v právu a Den otevřených dveří v KŠB05/11/19 / Zprávy

V rámci našeho partnerství projektu Setkání významných právniček se partnerka KŠB Sylvie Sobolová zúčastní Debaty s Ženami v právu, která se uskuteční v pondělí 18. listopadu 2019 na Právnické fakultě Univerzity Karlovy v Praze. Debata bude součástí programu, který bude probíhat od 17:30 do 19:00.

21. listopadu pak v rámci stejného projektu proběhne Den otevřených dveří v KŠB. Zájemci mohou přijít nahlédnout do zákulisí naší kanceláře, která je jednou z největších v České republice, seznámit se s naším týmem a zároveň si poslechnout a aktivně se zúčastnit přednášky na téma aktuálních trendů v oblasti webových platforem a jejich právního úskalí pod vedením advokátky KŠB, Petry Mirovské.

Den otevřených dveří proběhne v prostorách naší kanceláře v 6. patře budovy Jungmannova Plaza, Jungmannova 745/24, Praha 1 a sice ve čtvrtek 21. listopadu 2019 v časech 15:00 – 16:00.

Další informace, včetně možnosti registrace na debatu i na Den otevřených dveří naleznete zde. Pro registraci prosím využijte registračního formuláře na uvedených webových stránkách (viz obrázek níže).

Budeme se na Vás těšit.