Změny na pozicích partnerů a counselů v KŠB21/01/19 / Zprávy

Novým partnerem KŠB se k 1. lednu 2019 stal Drahomír Tomašuk. Ke stejnému dni byl do pozice counsela jmenován Martin Kubík. Oba působí v KŠB mnoho let a jejich přesun do vyšší pozice je oceněním jejich přínosu pro naši advokátní kancelář.

Drahomír Tomašuk je advokátem od roku 2003. Specializuje se na oblasti telekomunikačního práva, ochrany osobních údajů, bankovnictví, právo obchodních společností včetně koncernového práva a na správní řízení včetně správního soudnictví. Mezinárodní ratingová publikace Legal 500 jej uvádí jako experta na telekomunikační právo.

Martin Kubík je advokátem od roku 2008, jeho specializací jsou cenné papíry a kapitálové trhy, fúze a akvizice, restrukturalizace, právo obchodních společností včetně koncernového práva a ochrana osobních údajů. Je rovněž uváděn v mezinárodní ratingové publikaci Legal 500 jako expert na právo obchodních společností a fúze a akvizice.

„Drahomír Tomašuk a Martin Kubík jsou oba skvělí advokáti s výbornými předpoklady ke svým novým pozicím v KŠB nejen díky své usilovné advokátní práci, ale i pro svůj aktivní přístup v budování dobrého jména naší kanceláře. Přeji jim v této roli mnoho úspěchů,“ uvedla řídící partnerka KŠB Dagmar Dubecká.

V listopadu jsme se rozloučili s Christianem Blatchfordem, který si zvolil novou profesní dráhu. Christianovi bychom rádi poděkovali za dlouholetou spolupráci a popřáli mu mnoho štěstí a úspěchů v nové roli.