KŠB opětovně zařazena do prestižního žebříčku IFLR100021/11/18 / Zprávy

V aktuální ročence prestižní ratingové společnosti IFLR1000 KŠB opět obsadila přední místa a je doporučována ve všech hodnocených oblastech, tj. bankovnictví a finance, kapitálové trhy, fúze a akvizice, restrukturalizace a insolvence a také project development.

IFLR popisuje KŠB následovně: “Extensive expertise in major but also in niche areas, reliance and quality of services provided, flexibility, account management, communication and project management, efficient value-for-money ratio."

Zároveň ročenka oceňuje i partnery a counsely KŠB: Martin Šolc je hodnocen jako „expert consultant“ pro oblasti restrukturalizace a insolvence a fúze a akvizice, jako „highly regarded“ jsou hodnoceni partneři profesor Jan Dědič (restrukturalizace a insolvence), Dagmar Dubecká (fúze a akvizice), Petr Kasík (bankovnictví a finance), Martin Krejčí (bankovnictví a finace, kapitálové trhy), Václav Rovenský je pak „market leader“ pro oblast energetiky. Counselové Vlastimil Pihera (kapitálové trhy) a Tomáš Sequens (project development) jsou označeni jako „rising star“.