Dagmar Dubecká znovu v žebříčku TOP 25 žen českého byznysu26/11/14 / Zprávy

Řídící partnerka advokátní kanceláře KŠB Dagmar Dubecká se již potřetí za sebou umístila v tradičním žebříčku TOP 25 žen českého byznysu, který vyhlašuje vydavatelství Economia. V letošním jubilejním desátém ročníku tradiční události, zaměřené na ocenění úspěšných žen, obsadila 24. pozici.

„Ocenění od odborné poroty si samozřejmě velmi cením. Daleko důležitější je ovšem vzkaz, který se snažíme prostřednictvím žebříčku předávat nastupující generaci žen, které touží po úspěchu. Toho mohou dosáhnout jen svou pílí a realizací svých nápadů. Musejí být zcela přesvědčeny o svých schopnostech. Protipólem ambicí by měla být současně i pokora a chuť vše nezabalit po prvním neúspěchu,“ prozradila svůj návod Dagmar Dubecká.

Žebříček TOP 25 žen českého byznysu každoročně vyhlašuje na základě nominací a následném hlasování odborné poroty vydavatelství Economia. Jeho základním cílem je zviditelnit a ocenit ženy jako podnikatelky či manažerky, které dosáhly ve svých oborech působnosti výrazného úspěchu a zároveň jejich aktivity přesahují hranice společností, ve kterých pracují.

Dagmar Dubecká je advokátkou od roku 1997 a ve své praxi se specializuje především na fúze a akvizice a právo obchodních korporací. Řídící partnerkou KŠB se stala na počátku roku 2012.

Pravidelně je také oceňována ze strany odborných právních žebříčků Chambers Global nebo Who´s Legal za svoji práci související s fúzemi a akvizicemi a právem obchodních korporací. Poprvé se Dagmar Dubecká objevila v žebříčku TOP 25 žen českého byznysu v roce 2012.