Advokátní kancelář Kocián Šolc Balaštík posiluje svůj německý tým16/03/17 / Zprávy

Řady advokátní kanceláře Kocián Šolc Balaštík (KŠB) od 15. března 2017 posílí dva noví advokáti a jedna advokátní koncipientka. Pozici counsela bude nově v KŠB zastávat německý advokát Rainer Frank, zároveň do KŠB nastoupí na pozici advokátky Pavla Veselková a na pozici advokátní koncipientky Petra Dosoudilová.

„S radostí vítám všechny tři nové kolegy a přeji jim v novém týmu plno úspěchů. Vážím si toho, že si na své profesní cestě vybrali právě advokátní kancelář Kocián Šolc Balaštík. Rainer Frank je zkušeným advokátem, který bude i díky své znalosti německého práva žádanou posilou do našeho německého týmu. Věřím, že se naše nově navázaná spolupráce bude vyvíjet k oboustranné spokojenosti,“ uvedla Dagmar Dubecká, řídící partnerka KŠB.

Rainer Frank je členem Advokátní komory v Karlsruhe, České advokátní komory a Asociace pro rozvoj trhu nemovitostí. Specializuje se zejména na právo nemovitostí, fúze a akvizice a bankovní právo. Vystudoval Univerzitu Regensburg a Tübingen, hovoří německy, anglicky a česky.

Řady KŠB rozšíří i dvě dosavadní spolupracovnice Rainera Franka: Pavla Veselková, která je členkou České advokátní komory od roku 2014 a specializuje se zejména na občanské právo, právo obchodních korporací, insolvenční a bankovní právo a Petra Dosoudilová, rovněž členka České advokátní komory od roku 2014, jejíž specializací je občanské právo, právo obchodních korporací, právo nemovitostí a správní právo.